Body & Soul Healing

Boek hier de healing die bij jou past

Body & Soul Healing is een heel persoonlijke keuze.
Het begint vanaf € 10,-  voor een healing op afstand met de groep op maandag of woensdag avond. Of een persoonlijke healing op afstand, voor jou alleen met nog een persoonlijke terug koppeling. In een consult of op afstand breng ik jou weer in contact met de bron van jouw energie en herstel ik lichaam en ziel. Zo komt er verlichting van lichamelijke klachten, kan jouw energie weer stromen en voel je je meer verbonden met jezelf en anderen.

Hieronder klik je op ” Maak een afspraak” vervolgens vul je de gegevens in en kun je daarna de agenda kiezen. Het wijst zichzelf, let maar op 😉

Kies de healing die bij je past

Privé consult in Doesburg

De meest intensieve Body & Soul Healing kan ik bieden tijdens een privé consult in mijn praktijk in Doesburg. De sessie duurt ongeveer een uur. Je ligt op de behandeltafel met je kleren aan, waarbij ik mijn handen op verschillende posities zal leggen. Hierdoor stroomt de prana energie moeiteloos via mij naar jou.

60 minuten | € 112,50

Privé healing op afstand

Bij een privé consult op afstand behandel ik je terwijl je thuis ontspannen zit of ligt. Op de afgesproken tijd maak ik contact met jouw energie. Ik zoek je blokkades op en ga hiermee werken. Vooraf ontvang je een korte instructie, en achteraf vertel ik via WhatsApp wat ik ’tegenkwam’ tijdens de healing.

30 minuten | € 28,-

Groepshealing op afstand​

Iedere maandag- en woensdagavond geef ik om 21.45 een groepshealing. Hier kan je je vooraf voor opgeven. Bij mijn Prana Healing in groepsverband zoek ik de energie van de hele groep op en ga daarmee aan de slag. Dit kan even helend werken als een privé sessie, maar is zonder individuele boodschap achteraf.

30 minuten | € 10,-

Hoe werkt het?

Body & Soul Healing is de meest krachtige manier om jouw energie weer in beweging te brengen. De meeste fysieke en emotionele klachten ontstaan doordat onze levensenergie, prana, niet meer volledig kan stromen. De energie wordt als het ware geblokkeerd. Dit wordt vaak veroorzaakt door negatieve ervaringen, stress of emotionele blokkades. Hierdoor ontstaan niet alleen lichamelijke ongemakken, maar voelen we ons ook laag in energie en lijkt het op andere aspecten van ons leven, zoals relaties en werk, ook niet meer te stromen. 

De Body & Soul healing werkt op vier niveaus: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. Tijdens een healing sessie zoek ik blokkades op in jouw energie en los ik deze op door hier levensenergie heen te sturen. Deze levensenergie helpt je om jouw zelfhelende vermogen te activeren. Tijdens de sessie hoef je enkel ontspannen te liggen of te zitten. Het kan zijn dat bepaalde delen van je lichaam warm worden of beginnen te tintelen. Dit is een teken dat er meer energie naar dit gebied stroomt omdat dat daar nodig is. Sommige ervaren ook een warmte in het hele lijf of een diepe ontspanning. In de dagen erna kan de energie van de healing nog doorwerken. 

Body & Soul Healing kan als volgt helpen:

  • Het zal je helpen weer in balans te komen. Het verlicht stress, helpt je (dieper) te ontspannen, geeft (levens) energie en zorgt dat je lekkerder in je vel zit. 
  • Het helpt je bij het verwerken van psychische en lichamelijke klachten. 
  • Je wordt je bewust van de blokkades die, onbewust, zijn opgebouwd. De blokkades worden losgemaakt en opgeruimd.

De healing is ook in combinatie met één of meerdere coachingsessies af te nemen. 

Ervaringen van anderen

Ik vond het heel bijzonder om een Prana healing op afstand te ontvangen. Super om dit gewoon vanuit mijn eigen huis te kunnen. Ik kwam al snel in een diepe ontspanning, waarbij mijn voeten warm werden (ik heb altijd koude voeten) en mijn benen begonnen te tintelen. Na de sessie gaf Floor me nog een aantal hele fijne inzichten en een mooie boodschap. De rest van de dag voelde ik mij heel ontspannen en vol energie, en eigenlijk is dat zo gebleven.

Petra

Marike

Ik heb nu zo'n 10 keer meegedaan met de Prana healing sessies op afstand. Het is bizar dat het echt werkt, zo op afstand, maar ik garandeer je het verandert je leven positief. Eerst voelde ik vaak warmte op verschillende plekken en viel ik daarna in een diepe slaap. Later leek het ook alsof aan me gewerkt werd, alsof ik vast lag. De laatste paar keren merkte ik in het moment zelf niets, maar in de dagen daarna des te meer. Het leven voelt lichter, gaat gemakkelijker. Ik maak me minder druk om dingen en problemen verdwijnen veel sneller dan normaal. Aanrader

Marike

Ik heb echt wat ervaren, ik merkte dat ik heel veel licht ontving en werd een soort van opgetild

Greet

Meld je aan

Wil je de helende kracht van een Body & Soul Healing zelf ervaren? Sluit je aan bij de groepshealing op maandag- of woensdagavond. Deelname bedraagt slechts €10. Of neem contact met mij op voor een vrijblijvend persoonlijk advies.

Floor Vermeer, coach en healer

Hai, ik ben Floor. Levenscoach, Prana healer, Reiki practicioner en levensgenieter. Nadat ik jarenlang te horen kreeg dat mijn handen meer deden dan alleen een fijne massage geven, ben ik mij gaan verdiepen in Reiki. Tijdens de opleidingen die ik volgde tot Reiki Master ervaarde ik hoe helend het is om die sterke energie door je heen te voelen gaan, die je kracht en genezing geeft op de plekken waar het nodig is. Vanuit Reiki heb ik mijzelf verder ontwikkeld naar Prana Healing, een nog krachtigere vorm waarbij gebruik wordt gemaakt van de bron van energie. Ik geef Body & Soul Healing omdat ik hiermee anderen, zoals jij, kan helpen. Ik kan je helpen zoals ik mijzelf heb geholpen, waardoor het weer gaat stromen en je terugkomt in je kracht.

Scroll naar boven