Floor Vermeer coaching

Coaching op Zielsniveau

Hervind je zelf in mijn praktijk

Loop je vast in je relatie of leven, ben je zoekende in je werk of heb je behoefte aan meer (zelf)inzicht? Als ervaren levenscoach bied ik persoonlijke en relatie coaching in mijn sfeervolle en veilige praktijk in Velp. Je zult je er direct thuis voelen waardoor je ook de stappen durft te gaan zetten.

Tijdens onze mooie gesprekken til ik je naar een hoger niveau en laat ik je kracht ontplooien. Niet door ineens je hoofd kaal te scheren, zullen mensen je verandering waarnemen. Maar door de rust en de kracht die je gaat uitstralen.

In mijn vakgebied ben ik een autoriteit en toch leer ik iedere dag weer bij. En naast professionele kennis van het Enneagram, heb ik  het Human Design volledig geïntegreerd. Ik voel me als een vis in het water als ik een Familie Opstelling mag begeleiden. Ik zal me zeker niet inhouden als we tijdens een sessie een mini opstelling kunnen doen. Dan zul je ervaren welke krachten er meespelen in de problematiek die jij ervaart.

Vergeet daarbij niet mijn littekens die het leven mij cadeau hebben gedaan. Er is weinig waar ik géén ervaring mee heb gehad en dat zorgt ervoor dat ik me helemaal op jou kan afstemmen.

Maar het allerbelangrijkste, ik luister echt naar je.

Op doeltreffende en persoonlijke wijze gaan we samen aan de slag en zul je snel stappen maken.

Gratis kennismakingsgesprek

Benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Laten we kennis met elkaar maken in een vrijblijvend en kosteloos videogesprek. Zo kan ik direct aanvoelen wat je nodig hebt en weet jij of mijn aanpak bij je past. Je kan zelf het gewenste moment inplannen.

Floor Vermeer, coach en familie opsteller

Hai, ik ben Floor. Levens- en relatiecoach, Prana healer en levensgenieter. Met mijn rijke ervaring op het gebied van persoonlijke coaching, relatie coaching en Prana-healing help ik jou om je eigen pad weer terug te vinden. Vanuit mijn praktijk in Velp of op afstand begeleid ik je met compassie, aandacht en humor in het proces van zelfreflectie. Mijn bijzondere levensverhaal heeft mij uitgenodigd om een proces van grote persoonlijke groei te doorlopen, en jou gun ik hetzelfde.

Waar ik je bij kan helpen

Persoonlijke coaching

Loop je vast in je relatie of leven, ben je zoekende in je werk of heb je behoefte aan meer inzicht? Als ervaren levenscoach biedt ik persoonlijke coaching in mijn praktijk. Zelfreflectie, omgang met chronische pijn, gelukkig zijn met jezelf en in je relatie zijn mijn specialiteiten. Dit combineer ik met het Human Design zodat mijn advies aan jou ook helemaal voor jou op maat is

Relatie versterking

Soms loopt het wat stroef in jullie relatie maar is therapie nou niet bepaald wat jullie in gedachten hadden. Maar samen komen jullie er ook niet helemaal uit, dan is het tijd om een aantal sessies bij mij te boeken. 

Ik zal jullie voorzien van handvatten die specifiek bij jullie karakters, passie en relatie passen.

Gesproken meditatie​​

Meditatie is een goede manier om tot rust te komen en opnieuw in contact te komen met jezelf. Ik heb diverse meditaties ingesproken die gratis online te beluisteren zijn. Van een ontspannende ademhalingsoefening tot meditaties voor kinderen en jongeren.

En deze online meditaties zijn helemaal gratis

Familie Opstellingen

Maak het onzichtbare zichtbaar

Voel je dat er een bepaalde dynamiek speelt of zich steeds herhaalt? Heb je vragen die niet te beantwoorden zijn? Of wil je gewoon eens een Familie opstelling meemaken als representant? Kom eens naar mijn Opstellings momenten en geef je nu op.

Human Design Analyse

Sinds een aantal jaar werk ik met het Human Design. Niets geeft zoveel inzicht en antwoorden als je Human Design Chart. Daarom werk ik er vrijwel altijd mee in de sessies met mijn cliënten. In de persoonlijke coaching maar ook in de relatie coaching. 

Ik bied je alle inzichten om zelf te gaan ontdekken en te leren over wat jou of jullie kan gaan laten groeien en trauma’s te begrijpen.

Groeps meditatie

Meditatie is een goede manier om tot rust te komen en opnieuw in contact te komen met jezelf. 

Eens per week organiseer ik in mijn praktijk een groeps meditatie waarbij je even helemaal tot jezelf kunt komen.

 

Zelfbeeld en zelfvertrouwen

Vind je het lastig om keuzes te maken, voel je je vaak onzeker of zoek je altijd naar de goedkeuring van anderen? Ik help je om weer terug bij jezelf te komen en vol zelfvertrouwen jouw eigen pad te bewandelen.

Problemen in relaties

Wanneer je hoofd en hart niet zijn verbonden uit dit zich vaak in moeizame relaties met anderen. Ik help je – individueel of met je partner – om meer inzicht te krijgen in de patronen in je leven die je tegenhouden om evenwichtige of liefdevolle relaties op te bouwen.

Burn-out, stress of depressie

Wanneer je vast bent gelopen in je werk of leven weet je dat je het anders wilt gaan doen, maar vaak niet hóe, Ik help je om helder te krijgen waar jij energie van krijgt, naar je gevoel te luisteren en meer balans in je leven te krijgen. 

Chronische pijn of chronische klachten

Heb je te maken met chronische pijn of klachten? Uit ervaring weet ik dat bewuster zijn van je gedachten je kan helpen in het verlichten óf het accepteren van je klachten. Ik help je om sterker in het leven te staan en weer beter in je vel te zitten. 

Persoonlijke coaching in Velp

Als ervaren en opgeleid coach weet ik hoe ik jou kan helpen om een nieuw inzicht te krijgen in jezelf, relaties of het leven. Al in een eerste kennismakingsgesprek zie ik jouw kracht en doorzie ik de patronen die jou nu vast laten lopen. In een aantal sessies zal ik je vervolgens helpen om oude patronen te doorbreken en een grote persoonlijke groei door te maken. Ik doe dit met compassie én doortastendheid. Want jij mag jouw eigen waarde gaan zien, maar ook de egopatronen die het je nu zo moeilijk maken. Ik kom snel tot de kern, kijk door de bullshit heen en spiegel je zonder oordeel. 

In iedere coachingsessie werken we vanuit jouw hulpvraag. Waar loop je tegenaan en wat zou je willen veranderen in je leven? Aan de hand van oefeningen en ervaringen merk ik je valkuilen op en benoem ik wat er bij je gebeurt. Dit geeft je nieuwe inzichten die je helpen om dichter bij je gevoel te komen. Stap voor stap help ik je zo om denkpatronen, gevoelens en gewoontes te ontwikkelen die je wél helpen. Vaak gebruik ik een combinatie van coachingtechnieken, aangevuld met ademhalingsoefeningen, meditatie en wandeltherapie.. 

Het proces van persoonlijke groei kan behoorlijk intens zijn, maar natuurlijk begeleid ik je daarin. En het effect van jouw transformatie zal doorwerken in je relaties, je werk, je gezondheid en je gevoel van geluk. De sessie vindt plaats in mijn praktijk in Velp of tijdens een wandeling (omgeving Doesburg, Dieren of Velp). Iedere sessie duurt ongeveer een uur.

Ervaringen van anderen

Marike

Floor Vermeer is een geweldige coach. Hij heeft inlevingsvermogen, kan goed luisteren en houd je een spiegel voor. Wat vooral fijn is, is dat hij geen meeprater is. Hij kijkt echt wat er onder het verhaal zit wat je vertelt. Laat zich niet verleiden tot een gesprek over de inhoud, maar gaat echt de diepte in. Kritisch, maar altijd op een liefdevolle en veilige manier. Aanrader!

Marike

Floor heeft ons goed geholpen dichter bij elkaar te komen. Ik voelde mij erg welkom en begrepen. Waar mijn man en ik soms wat moeite hadden met elkaar begrijpen heeft Floor ons geholpen. Wat ik erg fijn vond was de humor die Floor in kan brengen waardoor ik mij erg op mijn gemaakt voelde.

Antje

Floor heeft ons super goed geholpen om weer dichter bij elkaar te komen. Hij wist ons erg op ons gemak te stellen en wist ons op een leuke, doch professionele manier uit te nodigen om verandering te weeg te brengen.
Als ik de sessie moet omschrijven dan denk ik aan: warm, vertrouwd, uitnodigend, humor en professioneel.

Geert

Veelgestelde vragen

Mijn aanpak kenmerkt zich door een holistische kijk. Ik combineer gefundeerde coachingtechnieken met een sterke intuïtie en rijke levenservaring, waardoor ik snel doorzie wat jij nodig hebt. In mijn coaching heb ik aandacht voor zowel ratio als gevoel, en zowel lichaam als ziel. Mijn coachingstijl is direct, respectvol en intuïtief. Ik kan je goed helpen wanneer chronische pijn, burn-out, lage energie, relatieproblemen, laag zelfbeeld of negatieve gedachten een thema in je leven is. 

Vooraf aan de eerste sessie hebben we altijd een kennismakingsgesprek. Uit dit gesprek vloeit jouw hulpvraag: datgene waar je nu tegenaan loopt en graag anders zou willen in je leven. Vanuit deze hulpvraag kies ik de beste aanpak, waarbij ik gebruik maak van een brede set aan coachingtechnieken. Omdat ik sterk geloof in de samenwerking tussen lichaam en geest, laat ik je niet alleen praten, maar ook voelen en ervaren. Bijvoorbeeld met een korte meditatie of een ademhalingsoefening. Iedere sessie duurt een uur, en vindt plaats in mijn praktijk, of als wandeling in het bos. 

Uit het eerste kennismakingsgesprek blijkt vaak hoeveel sessies er ongeveer nodig zijn. Meestal zijn dit er 3 tot 5. 

Ik ben een vrijgevestigde coach, en mijn sessies worden hierdoor niet vergoed door een zorgverzekeraar. 

Om goed te weten of mijn aanpak bij je past, adviseer ik een gratis kennismakingsgesprek. In een videogesprek van ongeveer 20 minuten, hoor ik graag waar je tegenaan loopt. Daarnaast kan je al je vragen stellen en vertel ik meer over mijn behandelwijze. Hierna kun je bepalen of je met mij door wilt gaan. Je kunt een kennismakingsgesprek zelf inplannen via deze link: Afspraak gratis kennismaking Het is ook mogelijk om via telefoon (tel: 06-14533317) of e-mail contact met me op te nemen voor een afspraak. 

Een persoonlijke coachingsessie kost € 85,- voor een uur. 
Een relatie coachingsessie kost € 127,50 voor anderhalf uur. 

Wanneer het uur tarief een dermate groot probleem voor je/jullie is, maar sessies wel nodig zijn, neem dan sowieso contact met me op. Dan onderzoeken we samen wat binnen onze mogelijkheden ligt.

Dit komt vaak voor en het heeft verschillende oorzaken. Als dit speelt wil ik je partner uitnodigen om contact met me op te nemen zonder dat jij in de buurt bent. Ik zal naar je partner luisteren en de bezwaren bespreken. Ik luister niet alleen naar jou maar ook naar je partner, iedereen moet zich veilig kunnen voelen in mijn praktijk.

Gratis kennismakingsgesprek

Ben je op zoek naar een coach? Ik kan je helpen. Laten we kennis met elkaar maken in een vrijblijvend online gesprek. Zo ontdek je wat ik voor jou kan betekenen en of mijn aanpak bij je past.  

Scroll naar boven