Body & Soul Healing

Je lichaam en ziel weer in balans ​

Body & Soul Healing is een bijzondere ervaring te noemen. In een consult of op afstand breng ik jou weer in contact met de bron van jouw energie en herstel ik lichaam en ziel. Zo komt er verlichting van lichamelijke klachten, kan jouw energie weer stromen en voel je je meer verbonden met jezelf en anderen.

Iedere maandag en woensdag 21.45 uur

Body & Soul Healing op afstand​

Ervaar de helende kracht van de Body & Soul Healing vanuit je eigen huis tijdens de wekelijkse healing op afstand.

Wat is Body & Soul Healing?​

Body & Soul Healing kan je zien als een geavanceerde vorm van Reiki. Tijdens een sessie maak ik contact met de bron van alle energie, ook wel Prana genoemd. Door deze door jouw lichaam te begeleiden, wordt jouw energie in beweging gebracht. Zo wordt het zelfgenezend vermogen van lichaam en geest geactiveerd. De sessie werkt diep ontspannend en vermindert direct stress, angsten en lichamelijke ongemakken. De meest krachtige vorm is direct één op één contact, maar ook op afstand of in een groep werkt Body & Soul healing zeer helend en ontspannend. 

body soul healing arnhem

Kies de healing die bij je past

Privé consult praktijkruimte

De meest intensieve Body & Soul Healing kan ik bieden tijdens een privé consult in mijn praktijk in Doesburg. De sessie duurt ongeveer een uur. Je ligt op de matras met je kleren aan, waarbij ik mijn handen op verschillende posities  zal leggen. Hierdoor stroomt de prana energie moeiteloos via mij naar jou.

60 minuten | € 85,-

Privé consult op afstand​

Bij een privé consult op afstand behandel ik je terwijl je thuis ontspannen zit of ligt. Op de afgesproken tijd maak ik contact met jouw energie. Ik zoek je blokkades op en ga hiermee werken. Vooraf ontvang je een korte instructie, en achteraf vertel ik via WhatsApp wat ik ’tegenkwam’ tijdens de healing.

30 minuten | € 28,-

Groepshealing op afstand​

Iedere maandag- en woensdagavond geef ik om 21.45 een groepshealing op afstand. Hier kan je je vooraf voor opgeven. Bij mijn Prana Healing in groepsverband zoek ik de energie van de hele groep op en ga daarmee aan de slag. Dit kan even helend werken als een privé sessie, maar is zonder individuele begeleiding achteraf.

30 minuten | € 10,-

Hoe werkt het?

Body & Soul Healing is de meest krachtige manier om jouw energie weer in beweging te brengen. De meeste fysieke en emotionele klachten ontstaan doordat onze levensenergie, prana, niet meer volledig kan stromen. De energie wordt als het ware geblokkeerd. Dit wordt vaak veroorzaakt door negatieve ervaringen, stress of emotionele blokkades. Hierdoor ontstaan niet alleen lichamelijke ongemakken, maar voelen we ons ook laag in energie en lijkt het of andere aspecten van ons leven, zoals relaties en werk, ook niet meer stromen. 

De Body & Soul healing werkt op vier niveaus: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. Tijdens een healing sessie zoek ik blokkades op in jouw energie en los ik deze op door hier levensenergie heen te sturen. Deze levensenergie helpt je om jouw zelfhelende vermogen te activeren. Tijdens de sessie hoef je enkel ontspannen te liggen of te zitten. Het kan zijn dat bepaalde delen van je lichaam warm worden of beginnen te tintelen. Dit is een teken dat er meer energie naar dit gebied stroomt omdat dat daar nodig is. Sommige ervaren ook een warmte in het hele lijf of een diepe ontspanning. In de dagen erna kan de energie van de healing nog doorwerken. 

Body & Soul Healing kan als volgt helpen:

  • Het zal je helpen weer in balans te komen. Het verlicht stress, helpt je (dieper) te ontspannen, geeft (levens) energie en zorgt dat je lekkerder in je vel zit. 
  • Het helpt je bij het verwerken van psychische en lichamelijke klachten. 
  • Je wordt je bewust van de blokkades die, onbewust, zijn opgebouwd. De blokkades worden losgemaakt en opgeruimd.

De healing is ook in combinatie met één of meerdere coachingsessies af te nemen. 

Ervaringen van anderen

Ik vond het heel bijzonder om een Prana healing op afstand te ontvangen. Super om dit gewoon vanuit mijn eigen huis te kunnen. Ik kwam al snel in een diepe ontspanning, waarbij mijn voeten warm werden (ik heb altijd koude voeten) en mijn benen begonnen te tintelen. Na de sessie gaf Floor me nog een aantal hele fijne inzichten en een mooie boodschap. De rest van de dag voelde ik mij heel ontspannen en vol energie, en eigenlijk is dat zo gebleven.

Petra

Marike

Ik heb nu zo'n 10 keer meegedaan met de Prana healing sessies op afstand. Het is bizar dat het echt werkt, zo op afstand, maar ik garandeer je het verandert je leven positief. Eerst voelde ik vaak warmte op verschillende plekken en viel ik daarna in een diepe slaap. Later leek het ook alsof aan me gewerkt werd, alsof ik vast lag. De laatste paar keren merkte ik in het moment zelf niets, maar in de dagen daarna des te meer. Het leven voelt lichter, gaat gemakkelijker. Ik maak me minder druk om dingen en problemen verdwijnen veel sneller dan normaal. Aanrader!

Marike

woman, portrait, model-657753.jpg

Ik heb echt wat ervaren, ik merkte dat ik heel veel licht ontving en werd een soort van opgetild

Dominique

Meld je aan

Wil je de helende kracht van een Body & Soul Healing zelf ervaren? Sluit je aan bij de groepshealing op maandag- en woensdagavond. Deelname bedraagt slechts €10. Of neem contact met mij op voor een vrijblijvend persoonlijk advies.

Scroll naar boven