Begeleide Meditaties

Speciaal voor jou

Hieronder staan meditaties die ik voor jou heb ingesproken. Ze zijn te beluisteren via Insight Timer, een gratis app die heel toegankelijk is. Een gratis account is zo aangemaakt waarna je toegang hebt tot alle meditaties die beschikbaar zijn.

Wil je graag een keertje meedoen aan het meditatie uurtje in mijn praktijk? Dan kun je via de agenda jezelf opgeven. Klik hier

Deze meditatie laat je ontspannen door je ademhaling te volgen en te voelen. Je hoeft helemaal niets te doen of aan te passen, alleen maar te observeren. Ideaal voor dat je gaat slapen of wanneer je erg gespannen of emotioneel bent (Boos/verdrietig/somber/etc) Hij is ook prettig als je bijvoorbeeld ergens lang moet wachten.

Luister nu

 

Deze bodyscan is bedoeld om pleksgewijs het lichaam te ontspannen. Woutertje gaat hierbij helpen vanuit zijn ruimteschip. Ik probeer op een verhalende manier de luisteraar bewust te worden van het lichaam en de eventuele spanning maar vooral de ontspanning. Dit zou kunnen helpen bij het in slaap vallen maar ook bij onrust. Let wel….dit is bedoeld voor kinderen en probeer het daarom zo eenvoudig mogelijk te houden.

Luister nu 

 

Deze meditatie laat je vullen met warmte en het fijne gevoel dat je in een relaxte zomerochtend kan hebben. Dat in een korte meditatie de warmte en het geluksgevoel kan aangezet worden die je de rest van de dag met je mee neemt. En als het even tegen zit….dan denk je terug aan het kabbelende beekje waar je vanochtend even heerlijk hebt kunnen opladen.

Luister nu

 

Bij deze oefening help ik je om gedachten op te merken en de gedachten ook weer liefdevol los te laten. Als dat goed gaat kan je daarna mijn stem vervangen door bijvoorbeeld een timer met tussendoor een belletje. Het moment waarop je dit kan doen is als je even een moment van rust wil of moeite hebt om in slaap te komen. 

Luister nu

 

Met deze begeleiding heb ik de intentie om kinderen/jongeren te helpen emoties los te laten. Het een plek geven kan helpen bij het rustig worden en te ontspannen. Daarnaast, in het staartje, probeer ik zelfliefde mee te geven omdat bij veel emotionele situaties het daar nog wel eens aan ontbreekt. Overigens is deze begeleiding ook heel goed geschikt voor (jong) volwassenen alleen kan de tekst dan als wat kinderachtig worden beschouwd.

 

Luister nu

Deze korte ademhalingsoefening is bedoelt om het stresshormoon te verlagen, in sommige situaties kan het ook je bloeddruk verlagen. Ik leg je uit hoe het werkt waarna we samen de oefening doen. Vervolgens kan je de oefening op vrijwel ieder moment van de dag uitvoeren.

 

Luister nu

Deze meditatie is vooral bedoeld voor jongeren maar voor iedereen toegankelijk. Via deze bodyscan kom je in je veilige centrum van kalmte en rust en kan je gedurende de dag weer oproepen. Het begint met een uitleg waarna we aan de slag gaan.

 

 

Luister nu

Deze meditatie is vooral bedoeld voor jongeren maar voor iedereen toegankelijk. Via deze bodyscan kom je in je veilige centrum van kalmte en rust en kan je gedurende de dag weer oproepen. Deze oefening begint direct en is dus zonder intro. Dus ga lekker rechtop zitten en gun jezelf de komende tien minuten dit fijne moment.

 

Luister nu

Met deze bergmeditatie wil ik je terug laten komen in je kracht. Het biedt rust en stabiliteit en werkt ook goed als je niet kan slapen. In dat geval raad ik je aan om even uit je bed te gaan en in een andere ruimte te gaan zitten dan je slaapruimte.

 

 

Luister nu

 

Ervaringen van anderen

baby, girl, sleep-1151348.jpg

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
"De beste meditatie ooit!"
(moeder)

Woutertje het Astronoutje

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
"Fijne stem, kort en helder👍"

Ademhalingsoefening bij stress/ burnout en bloeddruk verlaging

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
"Kort & krachtig! Fijne meditatie!"

Ochtend warmte, vul je zelf met warm

Iedere maandag en woensdag 21.45 uur

Body & Soul Healing op afstand​

Ervaar de helende kracht van de Body & Soul Healing vanuit je eigen huis tijdens de wekelijkse healing op afstand.Leven is makkelijker dan je denkt,
maar moeilijker als je denkt

 

Scroll naar boven