Over mij

Ik ben Floor Vermeer, en het is mijn missie om jou te helpen jouw pad weer terug te vinden.

Als levenscoach en healer heb ik inmiddels een rijke bagage aan kennis en ervaring opgebouwd. Zo ben ik gecertificeerd Reiki Healer, Enneagram Professional, heb ik de opleiding tot Relatie Coach afgerond en meerdere trainingen voor spiritueel leiderschap en spirituele ontwikkeling gevolgd. Maar heel eerlijk: voor mij zijn de certificaten, titels en labels die daarbij horen niet zo belangrijk. De opleidingen die ik heb gevolgd waren zo waardevol omdat ze mij hebben geholpen om de kracht die ik altijd al in mij had te gaan zien. 

En voor jou wil ik graag hetzelfde doen. 

Jou helpen om jezelf weer te gaan zien.
Jouw oude overtuigingen, angsten en oordelen los te laten.
En zo jouw mooiste leven te gaan leven.

Floor

Mijn eigen pad: van trauma naar uitval

Ik geloof dat we hier allemaal zijn om onszelf weer te vinden. Om te herinneren wie we zijn in de kern. Ieder van ons krijgt daarbij de nodige uitdagingen in het leven. Sommige klein maar hardnekkig, andere soms niet te bevatten zo groot. Deze uitdagingen zijn er niet om ons te laten lijden, maar juist om ons te helpen in onze groei. We hebben continu de keuze: blijf ik kiezen voor het ego, met de angst, het oordeel en de pijn die dit veroorzaakt, of kies ik voor liefde, dat leidt naar vertrouwen, acceptatie en groei. Geen makkelijke keuze, zo weet ik uit ervaring. 

Want mijn geloof in de kracht van liefde was er niet zomaar. Ook ik heb een lange weg moeten afleggen voordat ik mijn eigen pad heb gevonden. Mijn jeugd kenmerkte zich door verwaarlozing, emotionele mishandeling en misbruik. Trauma’s waarvan ik niet eens bewust was dat ik ze had, laat staan dat ik besefte hoeveel invloed ze hadden op mijn leven. Het zorgde ervoor dat ik lange tijd mezelf kwijt was. Op zoek naar erkenning en liefde belandde ik steeds weer in situaties en relaties die mijn alleen maar meer pijn en verdriet brachten. 

Toen ik in de dertig was leek ik op papier alles te hebben wat je wenst: een goede baan, een huwelijk, kinderen, een mooi huis. Maar van binnen was ik diep ongelukkig. Hoe hard ik het ook probeerde te verbergen, het was niet meer te ontkennen. Ik begon te kampen met lichamelijk klachten waaronder een zware hernia, dat uitmondde in chronische zenuwpijn en een ernstig hoge bloeddruk. Er ontstond een conflict op mijn werk. En mijn huwelijk was al lange tijd niet wat het hoort te zijn. 

De omslag kwam toen in één ochtend alles in elkaar stortte. Na de zoveelste echtelijke ruzie stapte ik gefrustreerd in de auto, om vervolgens te horen dat alles waar ik jaren op mijn werk voor gewerkt had voor niets was geweest. En alsof dat niet genoeg was speelde plotseling mijn zenuwpijn zwaar op door een defecte neuro stimulator, waardoor ik besefte dat ik de 11e keer een operatie en revalidatie zou moeten ondergaan. Toen was het genoeg, en heb ik mijn leven omgegooid. Ik ben gescheiden, heb mijn huis verkocht en mijn baan opgezegd. Een lange weg van heling volgde, niet alleen fysiek maar ook spiritueel. Voor de eerste keer in mijn leven begon ik mijn trauma’s écht aan te kijken. Want ik besefte al snel: dit gebeurt om een reden. 

Wat ik begon te zien was dat telkens wanneer ik in mijn leven luisterde naar mijn hart, er dingen vanzelf leken te gaan. Al op jonge leeftijd wist ik dat ik anderen kon helpen en dat mijn handen een ‘helende’ gave hadden. En als leidinggevende boekte ik grote successen omdat ik de mens achter de medewerker kon zien. Maar steeds opnieuw koos ik in plaats van voor mijn hart voor mijn verstand. Uit angst voor afwijzing van een ander maakte ik keuzes die mij juist verder brachten van wie ik wilde zijn. Met ziekte, verlies en conflicten als gevolg. 

Mijn verhaal is jouw verhaal

In de jaren die volgde ging ik op zoek. Naar wie ík eigenlijk was. De Floor die verstopt zat. De Floor die zoveel levenskracht in zich had, en als missie had om anderen te helpen. Met coaching, Reiki en healing kwam dit steeds meer tevoorschijn. En werd mijn vermogen om anderen te helpen en te helen steeds sterker.

Mijn eigen zoektocht heeft mij laten beseffen hoeveel mensen met mij op zoek zijn naar zichzelf. Daar hoef je geen grote trauma’s voor in je leven te hebben gehad. Iedereen heeft zijn eigen overtuigingen en patronen die je in de weg zitten om volledig jezelf te zijn. Vaak wachten we met luisteren naar ons hart en je lijf totdat ons leven is vastgelopen. Een stukgelopen relatie, een burnout, ziekte. Maar dat hoeft niet. Want wat ik heb geleerd is dat je hart volgen en je eigen pad bewandelen voor iedereen mogelijk is. En nog belangrijker: het is de enige manier om de voldoening en het geluk te vinden waar je naar zoekt. Jou daarbij helpen is wat ik het liefst doe. 

Er wordt mij vaak gevraagd wat mijn stijl van coachen is. En ik kan het slechts omschrijven als dit: liefdevolle eerlijkheid. Ik ben in staat om te zien wat jij nog niet ziet. Jouw kracht, jouw potentie, jouw liefde. Maar ook jouw valkuilen. De patronen in je leven die ervoor zorgen dat je steeds weer kiest voor dat wat je eigenlijk niet wilt. In onze sessies help ik je om alles wie je bent te gaan zien en te accepteren. Om stap voor stap een diepe transformatie door te gaan. Om tevredenheid, liefde, overvloed, gezondheid en geluk in je leven toe te laten. En om jouw eigen unieke pad te gaan bewandelen. 

Hoe ik anderen nu help

Persoonlijke coaching

Loop je vast in je relatie of leven, ben je zoekende in je werk of heb je behoefte aan meer inzicht? Als ervaren levenscoach biedt ik persoonlijke coaching in mijn praktijk. Zelfreflectie, omgang met chronische pijn, gelukkig zijn met jezelf en in je relatie zijn mijn specialiteiten.

Body & Soul Healing​

Heb je lichamelijke klachten, slaapproblemen, zit je niet lekker in je vel of is je energie geblokkeerd? Prana healing zorgt voor een diepe helende werking. Ontvang persoonlijke Body & Soul healing in een privé sessie of sluit je aan bij de wekelijkse groepshealing op maandag of woensdag.

Gesproken meditatie​

Meditatie is een goede manier om tot rust te komen en opnieuw in contact te komen met jezelf. Ik heb diverse meditaties ingesproken die gratis online te beluisteren zijn. Van een ontspannende ademhalingsoefening tot meditaties voor kinderen en jongeren.​

Neem contact op

Ben je op zoek naar een coach? Ik kan je helpen. Laten we kennis met elkaar maken in een vrijblijvend online gesprek. Zo ontdek je wat ik voor jou kan betekenen en of mijn aanpak bij je past.  

Scroll naar boven