De Draaglast van de vrouw

Terug geven waar het thuis hoort

Regelmatig spreek ik in mijn praktijk vrouwen die vastlopen door de druk van het dagelijks leven. De rol van moeder, carrière vrouw, zus zijn, dochter zijn, partner zijn, directeur van het gezin zijn en ga zo maar door, valt voor velen zwaar.

Lastig is om nu het hoe en waarom uit te leggen maar kort samengevat komt het er op neer dat vanuit de historie en cultuur de vrouw ontzettend veel draagt.

Juist daarom is er een hoog verantwoordelijkheidsgevoel waardoor ook niet zomaar een verandering in dit patroon kan komen. En de zeldzame keren dat er dan bijvoorbeeld een grens wordt gesteld is daar direct het systeempatroon die zowat eist dat die grenzen worden opgeschort.

Herken jij je hierin en zou jij ook wat minder druk willen ervaren zonder dat dan je naasten direct weer een beroep op je doen? Gewoon even een moment van diepe ontspanning en rust? Dan heb ik speciaal voor jou een heel fijn aanbod.

Ik ga je in een diepere ontspanning laten komen door middel van een Q&A, wat eenvoudige oefeningen en een begeleide meditatie van mij.

Ik ontvang jou samen met max negen andere vrouwen, en geef je dat echte moment voor jezelf. De Q&A is bedoeld om dagelijkse problemen te delen en vanuit mijn beroep als coach jullie daar in te ondersteunen. Soms krijg je dan net even een ander inzicht waardoor sommige dingen wat makkelijker kunnen gaan.

De oefeningen zijn om te ontspannen en gericht op het loslaten tijdens de begeleide meditatie. Je komt meer in je lichaam dat weer helpt om spanning los te mogen laten.

Vervolgens mag je je op een comfortabele matras helemaal overgeven aan de meditatie waarin ik je begeleid.

Ik heb koffie, (kruiden)thee,  kristalwater, meditatiekussens, dekentjes, etc voor je klaar staan. Mijn sfeervolle praktijk, in het gezellige centrum van Doesburg, is echt een plek om even helemaal op te laden en iedereen is welkom. Maar let op, het aantal plekken is beperkt.

Wanneer: Woensdag om de week, in de oneven weken
Tijd:  20:00 – 21:15
Waar: Helmichstraat 4b, Doesburg
Kosten: Normaal € 17,50, nu € 15,-
Deelnemen: kan via de onderstaande knop

Vragen: Stuur me gerust een PB

Ervaringen van anderen

Ruw logo rond Nieuw Tagline vierkant

Het was een bijzondere avond en de tijd vloog om. Het is zo fijn om even alles los te mogen laten onder begeleiding van Floor. Ik ga dit zeker vaker doen omdat thuis mij dit echt niet lukt, zo diep te ontspannen.

Melissa

Ik vond het een hele fijne avond, de meditatie vond ik heel prettig en heb zelfs het gevoel dat ik even helemaal weg was. Eenmaal thuis vertelde ik mijn vriend hoe het was en werd ik emotioneel bij het vertellen. Ik heb daarna wel goed geslapen.

Jessica

Het is gek om te merken hoeveel spanning ik vast hou en hoeveel moeite het me kost om het los te laten. Dank je wel dat je hier aandacht aan besteed.

Pleun

Floor Vermeer, coach en healer

Hai, ik ben Floor. Levenscoach, Prana healer, Reiki practicioner en levensgenieter. Met mijn rijke ervaring op het gebied van persoonlijke coaching, relatie coaching en Prana-healing help ik jou om je eigen pad weer terug te vinden. Vanuit mijn praktijk in Doesburg of op afstand begeleid ik je met compassie, aandacht en humor in het proces van zelfreflectie. Mijn bijzondere levensverhaal heeft mij uitgenodigd om een proces van grote persoonlijke groei te doorlopen, en jou gun ik hetzelfde.

Waar kan ik je nog meer bij ondersteunen?

Persoonlijke en Relatie coaching

Loop je vast in je relatie of leven, ben je zoekende in je werk of heb je behoefte aan meer inzicht? Als ervaren levenscoach biedt ik persoonlijke coaching in mijn praktijk in Doesburg. Zelfreflectie, omgang met chronische pijn, gelukkig zijn met jezelf en in je relatie zijn mijn specialiteiten.

Body & Soul Healing​

Heb je lichamelijke klachten, slaapproblemen, zit je niet lekker in je vel of is je energie geblokkeerd? Prana healing zorgt voor een diepe helende werking. Ontvang persoonlijke Body & Soul healing in een privé sessie of sluit je aan bij de wekelijkse groepshealing op maandag of woensdag.

Gesproken meditatie​

Meditatie is een goede manier om tot rust te komen en opnieuw in contact te komen met jezelf. Ik heb diverse meditaties ingesproken die gratis online te beluisteren zijn. Van een ontspannende ademhalingsoefening tot meditaties voor kinderen en jongeren.​

Scroll naar boven