Floor’s Prana Healing

 

Aanmeld Formulier

[mollie-forms id=”1672″]

Elke maandag & woensdag

om 21:45 

Prana Healing
op 
Afstand.

Geef je nu op!

Per keer duurt het 20 minuten (30 met bijkom tijd)
tijdelijk voor maar € 5,-
Meld je aan via het formulier hieronder en daarna stuur ik je een bevestiging met uitleg.
(normaal € 10,-)

 

WoW! 😳 Is dit niet ontzettend zweverig en raar?

Dat dacht ik zelf ook, maar in de loop der jaren kwam ik er achter dat dit zeker niet het geval is. Ik ben mijzelf er steeds meer in gaan verdiepen en vooral gaan ontwikkelen. Zo ontdekte ik dat iedereen dit kan en ook toepast.Een moeder bijvoorbeeld legt vaak meteen haar hand op de zere plek van het verdrietige kindje. Zo geeft ze helende energie. De techniek van Reiki is voor mij inmiddels achterhaald, ik heb mijn eigen krachtige verbinding met de Bron ontdekt. Ik ben door spirituele verdieping en oefening sterker geworden en mijn healingen zijn niet meer als gewoon Reiki te ervaren. Ik verspreid de energie vanuit de Bron wat vele malen intenser inwerkt. Dit heet Prana

Ik wil je echt uitnodigen om je eens op te geven voor een voordelige Healing op Afstand

Een Healing op Afstand in groepsverband is redelijk anoniem, zeer heilzaam en supervoordelig. Ik geef dit op twee avonden in de week en je kan tot 15 minuten van te voren jezelf en anderen opgeven. Je krijgt automatisch een mail met instructies,  maar het komt er op neer dat je gewoon even mag gaan zitten of zelfs liggen. Dus geen video bellen of dat soort dingen, maar gewoon lekker ontspannen in je eigen bubbel.

Mijn Prana Healing stimuleert, activeert en heelt en is voor alles in te zetten. Verderop op deze pagina kun je meer informatie en ook een aantal scherpe aanbiedingen vinden.

Een live Prana Healing vindt plaats in mijn veilige Meditatie ruimte of een grotere locatie en gaat conform de huidige richtlijnen van de gezondheidsdienst mbt Covid.

Een life Prana Healing om in jouw kracht en kern te komen, is een op maat gemaakte en persoonlijke behandeling. Het is voornamelijk gericht op de specifiek vrouwelijke of mannelijke kracht, jouw identiteit dus, op uiteindelijk zielsniveau.

Je kunt natuurlijk contact met mij opnemen om meer informatie te krijgen

 

Elke maandag & woensdag om 21:45 

Prana Healing
op 
Afstand.

Geef je nu op!

Per keer duurt het 20 minuten (30 met bijkom tijd)
tijdelijk voor maar € 5,-
Meld je aan via het formulier hieronder en daarna stuur ik je een bevestiging met uitleg.
(normaal € 10,-)

 

(Vanwege alle maatregelen die genomen zijn, de angst, de eenzaamheid, de somberheid, de wanhoop, het verdriet, de uitzichtloosheid, de frustratie, de woede, etc van de afgelopen maanden/jaar bied ik mijn Prana Healing voordeliger en ook in groepsverband aan. Ik hoop hiermee de drempel te verlagen, zodat zoveel mogelijk mensen in aanraking komen met de liefdevolle versterkende energie van mijn Prana Healing. Een krachtige energie die helend werkt, daar waar het nodig is rechtstreeks uit de Bron. Overtuig jezelf en mocht je na 24 uur toch het idee hebben dat ik je heb genept, krijg je gewoon je geld weer terug.)

Hoe werkt mijn Prana Healing op afstand?
Tijdens mijn Prana Healing, ook wel energie healing genoemd, op afstand hoef jij niets te doen. Het enige wat je nodig hebt is een half uurtje  voor jezelf, in een ruimte waar je niet gestoord wordt.

Je gaat even lekker liggen of zitten en op de afgesproken tijd maak ik contact met jouw energie. Ik zoek je blokkades op en ga hiermee werken.

Bij mijn Prana Healing in groepsverband zoek ik de energie van de hele groep op en ga daarmee aan de slag.

Daarna hebben we even kort contact via de app over hoe je het hebt ervaren en of je nog vragen hebt. (indien je gekozen hebt voor een 1 op 1 behandeling)

Het voordeel van deze methode is dat het heel sterk werkt, geen gevaar m.b.t. Corona besmetting hoeft te zijn en het is makkelijk in te plannen.

…je zult merken dat je ineens meer balans voelt, meer kracht ervaart, meer rust opmerkt of dieper slaapt

Waar is mijn Prana Healing goed voor?
Mijn Prana Healing is toepasbaar voor mens, dier of zelfs een situatie waarin je zit, denk aan een aanstaande operatie, bestraling, verdriet, chemokuur, een examen, een ontmoeting of een sollicitatiegesprek.

Juist in deze verwarrende tijd, waarin veel gevraagd wordt van iedereen is het ontzettend fijn om een aantal keer een Prana Healing te ondergaan. Want ook al heb je fysiek nergens last van, je zult merken dat je ineens meer balans voelt, meer kracht ervaart, meer rust opmerkt of dieper slaapt. En hoe vaker je het doet, hoe intenser de uitwerking wordt.

Maar wat is Prana Healing nou eigenlijk?
Mijn Prana Healing is gebaseerd op de energie vanuit de bron. Ik verspreid deze energie op dat moment naar die personen die er voor open staan. Daarom is het belangrijk dat als je het cadeau geeft aan iemand, dat deze persoon er ook daadwerkelijk van op de hoogte is!

Ik fungeer als een medium om jou de energie vanuit de Bron te kunnen geven.

Wat een Prana Healing precies doet is moeilijk in woorden te omschrijven. Je kunt op sommige plaatsen een warm, tintelend gevoel krijgen, een gevoel van welbehagen.  Dan weet je dat op die plaatsen meer energie stroomt, omdat dat daar nodig is.

Ook kan je ineens het warme gevoel krijgen alsof je in het licht baadt en opgetild wordt.

Soms voel je een lichte verergering van een klacht en ook dan weet je dat de Bron-energie daar aan het werk is. Het kan je helpen bij lichamelijke, mentale of emotionele klachten.

De eerste ervaring is die van een diepe ontspanning. Die is altijd belangrijk bij herstel. Als we ziek zijn of gestrest dan zijn we uit balans en mijn Prana Healing helpt je om die balans weer te vinden. De kunst in dit leven is om zo dicht mogelijk bij onszelf te blijven, vanuit onze kern en onze kracht in dit leven te staan.

Life Prana Healing
Een Prana Healing op de behandeltafel duurt ongeveer een uur. Je ligt op de behandeltafel met je kleren aan. Ik zal op verschillende posities mijn handen leggen waardoor de Bron-energie moeiteloos stroomt via mij naar jou. Ik ben dus een “doorgeefluik” voor de levensenergie. Dit is de meest intensieve healing

Omdat mijn Prana Healing op vier niveaus werkt (fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel) zal het precies doen wat nodig is op dat moment.

Als om een bepaalde reden een liggende behandeling niet prettig  is of zelfs onmogelijk, kan ik je op een stoel een Prana Healing geven. Voor baby’s en kleine kinderen is minder tijd nodig. Je kind zit dan gewoon bij jou op schoot en spelenderwijs krijgt het dan via jou een Prana Healing. De eerste jaren ben je immers onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Omdat Prana op vier niveaus werkt (fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel) zal Prana precies doen wat nodig is op dat moment. Bron-energie doet een beroep op het zelfgenezend vermogen van lichaam en geest en brengt bij ziekten de levenskracht terug, waardoor de werking van het immuunsysteem wordt versterkt. De eerste ervaring is een heel diepe ontspanning, het gevoel van “thuiskomen in jezelf”.

Wat is het resultaat van mijn Prana Healing?
Iedereen ervaart een Prana Healing anders, omdat het precies geeft wat jij nodig hebt. Maar wat kun je verwachten na een Prana Healing:

    • Het zal je helpen weer in balans te komen. Het verlicht stress, helpt je (dieper) te ontspannen, geeft (levens) energie en zorgt dat je lekkerder in je vel zit.
    • Het helpt je bij het verwerken van psychische en lichamelijke klachten.
    • Je wordt je bewust van de blokkades die, onbewust, zijn opgebouwd. De blokkades worden losgemaakt en opgeruimd. 

Misschien ook wel leuk om deze pagina te lezen: https://www.bedrock.nl/reiki-op-afstand/
(Reiki heeft een mildere werking maar geeft wel mooi weer hoe het werkt)

Nadat ik jarenlang te horen kreeg dat mijn handen meer deden dan alleen een fijne massage geven, heb ik destijds de stap gemaakt om verder te gaan onderzoeken waarom mensen zo positief reageren op mijn aanrakingen.

Daarnaast heb ik dus zelf last van chronische zenuwpijn en was zelfs verslaafd aan pijnstillers. Dat had zo’n negatieve uitwerking op mijn leven en mijn levensstijl dat ik een lange leerweg heb afgelegd om op het punt te komen waar ik nu ben.

Mindfulness, meditatie en nog een heleboel andere (spirituele) inzichten verder hebben er voor gezorgd dat ik nu zonder opioïde pijnstillers het leven aan kan. Op mijn pad kwam, naast mijn vriendin, ook Reiki en dat heeft het voor mij compleet gemaakt. Het is heerlijk om die sterke energie door mij heen te voelen gaan, die mij kracht en genezing geeft op de plekken waar het nodig is. Ook helpt het mij rustig te worden, zelfvertrouwen te geven, nog beter aan te voelen wat de situatie nodig heeft, maar bovenal…het heeft me geholpen mijn trauma’s te verwerken.

Na de ervaring met Reiki en de genoten opleidingen hiervan was het nog niet genoeg voor me. Vervolgens ben ik verder op deze zaken in gaan zoomen en heb ik mijn leven echt volledig veranderd. Ik leef van de Bron Energie, Prana, en deel deze energie graag met je.

Ik geef Body & Soul Healing omdat ik hiermee anderen, zoals jij, kan helpen. Ik kan je helpen zoals ik mijzelf heb geholpen, waardoor het weer gaat stromen en je terugkomt in je kracht.

Je komt bij mij om verder te komen, om de volgende stap naar een oplossing te nemen. Er gaan geen rare dingen gebeuren en je kunt je kleren gewoon aanhouden. Je mag een uur heerlijk ontspannen, waarbij ik jou via mijn handen behandel.

Een combinatie van Body & Soul Healing met coaching is een veel gekozen optie

Als je naar beneden scrollt heb ik nog wat algemene informatie over Reiki staan, Bron-energie gaat vele lagen dieper. Maar je kunt mij natuurlijk ook gewoon bellen of een bericht sturen.

Ik hoop je snel te ontvangen

*Speciale aanbieding*

Prana Healing privé-behandeling op afstand
normaal € 37,50

NU € 25,- !!

Tijdens mijn Prana Healing op afstand hoef je niets te doen. Het enige wat jij nodig hebt is een half uurtje  voor jezelf, in een ruimte waar je niet gestoord wordt. Omdat mijn Prana Healing in drie tot vier behandelingen tot de sterkste werking komt, mag je ook direct meerdere behandelingen afnemen. Deze kun je dan gedurende een aantal weken inzetten.

Maak snel een afspraak om gebruik te maken van deze geweldige aanbieding.

 

Dieren

Prana Healing voor Dieren

Speciaal voor dierenliefhebbers ga ik iets nieuws doen en dat is heel interessant voor jou en jouw dier. Misschien ken je me al van de Prana Healingen die ik al geef aan mensen, maar sinds kort doe ik dit ook voor (huis)dieren. 

Kan jouw huisdier ook wel eens een keer positieve en krachtige energie gebruiken? Of is het lijf stram en oud geworden? Neem dan snel contact met me op, want ik ga graag met jullie aan de slag! We maken dan een afspraak, waarbij we er samen voor gaan zitten. 

Je kunt hier ook op mijn site kijken hoe normale Prana Healing gaan, want voor dieren is het namelijk hetzelfde als voor mensen. 

Je kunt mij bellen of mailen of hieronder je mailadres invullen om een afspraak met me te maken.

 

 

 

 

Scroll naar boven