Bij mij kun je terecht voor een:

* Reiki-op-afstand behandeling *

* Volledige Reiki behandeling *

* Energetische Healing *

* (Huis)Dieren Healing *

Iedere maandag & woensdag om 21:45

Reiki-Healing op Afstand.

Geef je nu op!

Per keer duurt het 20 minuten (30 met bijkom tijd)
voor maar € 5,-
Meld je aan via het formulier hieronder en daarna stuur ik je een bevestiging.

Totaal

(Vanwege alle maatregelen die genomen zijn, de angst, de eenzaamheid, de somberheid, de wanhoop, het verdriet, de uitzichtloosheid, de frustratie, de woede, etc van de afgelopen maanden/jaar bied ik Reiki voordeliger en ook in groepsverband aan. Ik hoop hiermee de drempel te verlagen, zodat zoveel mogelijk mensen in aanraking komen met de liefdevolle versterkende energie van Reiki. Een krachtige energie die helend werkt, daar waar het nodig is. Overtuig jezelf en mocht je na 24 uur toch het idee hebben dat ik je heb genept, krijg je gewoon je geld weer terug.)

Meer informatie hieronder

Scroll verder naar beneden

Tijdens een Reiki healing op afstand hoef je niets te doen. Het enige wat jij nodig hebt is een half uurtje voor jezelf, in een ruimte waar je niet gestoord wordt.

Een volledige Reiki behandeling vindt plaats in mijn knusse Meditatie ruimte en gaat conform de huidige richtlijnen van de gezondheidsdienst mbt Covid.

Een Energetische healing of de behandeling om in jouw kracht en kern te komen is een op maat gemaakte en persoonlijke behandeling. Het is voornamelijk gericht op de specifiek vrouwelijke of mannelijke kracht, jouw identiteit dus, op uiteindelijk zielsniveau.

Je kunt natuurlijk contact met mij opnemen om meer informatie te krijgen

Hoe werkt een Reiki healing op afstand?
Tijdens een Reiki healing, ook wel energie healing genoemd, op afstand hoef je niets te doen. Het enige wat jij nodig hebt is een half uurtje  voor jezelf, in een ruimte waar je niet gestoord wordt.

Je gaat even lekker liggen of zitten, en op de afgesproken tijd maak ik contact met jouw energie. Ik zoek je blokkades op en ga hiermee werken. Deze Reiki-healing duurt 20 minuten. 

Daarna hebben we even kort contact via de app over hoe je het hebt ervaren en of je nog vragen hebt. (indien je gekozen hebt voor een 1 op 1 behandeling)

Het voordeel van deze methode is dat het heel sterk werkt, geen gevaar m.b.t. Corona besmetting hoeft te zijn en het is makkelijk in te plannen.

…je zult merken dat je ineens meer balans voelt, meer kracht ervaart, meer rust opmerkt of dieper slaapt

Waar is Reiki voor toe te passen?
Reiki is toepasbaar voor mens, dier of een situatie waarin je zit, denk aan een operatie, bestraling, verdriet, chemokuur, een examen, een ontmoeting of sollicitatiegesprek. Maar juist in deze verwarrende tijd waarin veel gevraagd wordt van iedereen is het ontzettend fijn om een aantal keer een Reiki behandeling te ondergaan. Want ook al heb je fysiek nergens last van, je zult merken dat je ineens meer balans voelt, meer kracht ervaart, meer rust opmerkt of dieper slaapt. En hoe vaker je het doet, hoe intenser de uitwerking wordt.

Maar wat is Reiki nou eigenlijk?
Reiki betekent Universele Levensenergie: je krijgt eenvoudigweg weer het gevoel dat je leeft!

Reiki doet een beroep op het zelfgenezend vermogen van lichaam en geest

Wat een Reikibehandeling precies doet is moeilijk in woorden te omschrijven. Je kunt tijdens een Reikibehandeling op sommige plaatsen een warm, tintelend gevoel krijgen, een gevoel van welbehagen.  Dan weet je dat op die plaatsen meer energie stroomt, omdat dat daar nodig is.

Soms voel je een lichte verergering van een klacht en ook dan weet je dat Reiki daar aan het werk is (net zoals na inname van een homeopatisch middel). Het kan je helpen bij lichamelijke, mentale of emotionele klachten.

De eerste ervaring is die van een diepe ontspanning. Die is altijd belangrijk bij herstel. Als we ziek zijn of gestrest dan zijn we uit balans en Reiki helpt je om die balans weer te vinden. De kunst in dit leven is om zo dicht mogelijk bij onszelf te zijn, vanuit onze kern en onze kracht in dit leven te staan.

Reiki behandeling op de tafel
Een Reikibehandeling op de tafel duurt ongeveer een uur. Je ligt op de behandeltafel met je kleren aan. Ik zal op verschillende posities mijn handen leggen waardoor de Universele Levensenergie moeiteloos stroomt via mij naar jou. Ik ben dus een “doorgeefluik” voor de levensenergie.

Omdat Reiki op vier niveaus werkt (fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel) zal Reiki precies doen wat nodig is op dat moment.

Als om een bepaalde reden een liggende behandeling niet prettig  is of zelfs onmogelijk, kan ik je op een stoel een Reikibehandeling geven. Voor baby’s en kleine kinderen is minder tijd nodig voor een behandeling. Je kind zit dan gewoon bij jou op schoot en spelenderwijs krijgt het dan via jou een Reikibehandeling. De eerste jaren ben je immers onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Omdat Reiki op vier niveaus werkt (fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel) zal Reiki precies doen wat nodig is op dat moment. Reiki doet een beroep op het zelfgenezend vermogen van lichaam en geest en brengt bij ziekten de levenskracht terug, waardoor de werking van het immuunsysteem wordt versterkt. De eerste ervaring is een heel diepe ontspanning, het gevoel van “thuiskomen in jezelf”.

Wat is het resultaat van een Reiki behandeling?
Iedereen ervaart een Reiki healing anders, omdat het precies geeft wat jij nodig hebt. Maar wat kun je verwachten na een Reiki healing:

  • Reiki zal je helpen weer in balans te komen. Het verlicht stress, helpt je (dieper) te ontspannen, geeft (levens) energie en zorgt dat je lekkerder in je vel zit.
  • Reiki helpt je bij het verwerken van psychische en lichamelijke klachten.
  • Je wordt je bewust van de blokkades die, onbewust, zijn opgebouwd. De blokkades worden losgemaakt en opgeruimd. 

Misschien ook wel leuk om deze pagina te lezen: https://www.bedrock.nl/reiki-op-afstand/

Nadat ik jarenlang te horen kreeg dat mijn handen meer deden dan alleen een fijne massage geven, heb ik destijds de stap gemaakt om verder te gaan onderzoeken waarom mensen zo positief reageren op mijn aanrakingen.

Daarnaast heb ik dus zelf last van chronische zenuwpijn en was zelfs verslaafd aan pijnstillers. Dat had zo’n negatieve uitwerking op mijn leven en mijn levensstijl dat ik een lange leerweg heb afgelegd om op het punt te komen waar ik nu ben.

Mindfulness, meditatie en nog een heleboel andere (spirituele) inzichten verder hebben er voor gezorgd dat ik nu zonder opioïde pijnstillers het leven aan kan. Op mijn pad kwam, naast mijn vriendin, ook Reiki en dat heeft het voor mij compleet gemaakt. Het is heerlijk om die sterke energie door mij heen te voelen gaan, die mij kracht en genezing geeft op de plekken waar het nodig is. Ook helpt het mij rustig te worden, zelfvertrouwen te geven, nog beter aan te voelen wat de situatie nodig heeft, maar bovenal…het heeft me geholpen mijn trauma’s te verwerken.

Ik geef Reiki omdat ik hiermee anderen, zoals jij, kan helpen. Ik kan je helpen zoals ik mijzelf heb geholpen, waardoor het weer gaat stromen en je terugkomt in je kracht.

Je komt bij mij om verder te komen, om de volgende stap naar een oplossing te nemen.

Er gaan geen rare dingen gebeuren en je kunt je kleren gewoon aanhouden. Je mag een uur heerlijk ontspannen, waarbij ik jou via mijn handen behandel.

Als je naar beneden scrollt heb ik nog wat algemene informatie over Reiki staan. Maar je kunt mij natuurlijk ook gewoon bellen of een bericht sturen.

Ik hoop je snel te ontvangen

*Speciale aanbieding*

Reiki privé-behandeling op afstand
normaal € 25,-

NU € 17,50 !!

Tijdens een Reiki healing op afstand hoef je niets te doen. Het enige wat jij nodig hebt is een half uurtje  voor jezelf, in een ruimte waar je niet gestoord wordt. Omdat Reiki in drie tot vier behandelingen tot de sterkste werking komt, mag je ook direct meerdere behandelingen afnemen. Deze kun je dan gedurende een aantal weken inzetten.

Maak snel een afspraak om gebruik te maken van deze geweldige aanbieding.

Je kunt hieronder aangeven welke dagen en momenten jou goed uitkomen, je kunt me ook vragen om je te bellen of je belt mij even.

 • Volledige Reiki Behandeling
  € 50,-
  ongeveer 60 minuten in mijn sfeervolle behandelruimte
 • Verkorte Reiki Behandeling
  € 35,-
  ongeveer 35 minuten in mijn sfeervolle behandelruimte
 • Reiki Pakket
  € 175,- ipv € 200,-
  4 x volledige Reiki behandelingen van ongeveer 60 minuten

Wat is reiki? De term Reiki komt uit de Japanse woorden “Rei”  en “Ki”. “Rei” betekent Universele en “Ki” staat voor levensenergie.  Deze universele levensenergie is overal om ons heen en is aanwezig in alles wat leeft. Het is de essentiële energie waaruit wij bestaan.

Reiki is een methode waarbij gewerkt wordt met het sturen van deze kosmische energie. We zijn in staat om bij onze geboorte deze energie vrij op te nemen en door te geven. Reiki is een geneeswijze die al eeuwen oud is en die iedereen bewust kan leren toepassen. Reiki zorgt ervoor dat tekorten aan  energie in ons lichaam worden opgelost zodat de natuurlijke balans weer wordt hersteld.  Waar Reiki stroomt, wordt datgene wat ziekte veroorzaakt of herstel in de weg staat opgelost. Door handoplegging op pijnlijke plekken kunnen we de pijn uit die zones verminderen.

Iedereen kan Reiki toepassen. Zelfs het bekende helende “kusje erop” van mama werkt met dezelfde universele energie. Het is geen bijzondere gave waar mensen mee zijn geboden of een godsdienst. Door het sturen van de energie activeren we het zelfhelende vermogen van het lichaam.

Een Reiki behandeling geeft mensen een goed gevoel, alsof je lekker in de natuur zit te genieten van de zon met een warm briesje en op de achtergrond een kabbelend beekje met golven van energie.

De behandeling kan door iedereen anders ervaren worden. De ene voelt de energie als warmte of trillingen, de ander ziet de energie in kleuren en weer een ander merkt hier weinig van, maar geeft zich over aan het vertrouwen.

Handoplegging

Veel mensen zullen bij de vraag – Wat is Reiki? een beeld voor zich krijgen van handoplegging. Bij handoplegging wordt de energie van mensen via de handen doorgegeven. Dit kan je doen bij mensen, dieren en planten. Degene die de hand oplegt fungeert als doorgeefluik van energie. De ontvanger van deze universele energie gebruikt deze energie om zijn of haar lichaam en geest te voeden. Zo kan het lichaam terug in balans komen en weer beter worden. Reiki steunt de ontvanger bij datgene, wat op dat moment het belangrijkste is.

Hierdoor zullen kwalen en pijnlijke plekken verminderen of zelfs verdwijnen. Er komt zowel fysiek als emotioneel meer harmonie in het lichaam terug. Soms hebben mensen fysieke pijn doordat er emotionele onbalans is (verdriet, boosheid, stress).

Andersom heeft fysieke pijn weer een negatief effect op de emotionele toestand. Door de energie te sturen kunnen blokkades worden weggenomen, zodat de samenwerking tussen het emotionele en het fysieke weer in een positieve flow komt.

De ontvanger van Reiki bepaalt bewust of onbewust wat hij/zij met deze energie doet. Men kan het zelfgenezingsproces zelf beïnvloeden, de gever heeft hier geen invloed op.  Als iemand openstaat voor het laten doorstromen van deze universele energie door zijn of haar hele fysieke en mentale wezen, kan dit leiden tot heling, genezing of acceptatie.

Reiki als heelmethode

Reiki brengt de energie van de chakra’s en het energieveld rondom het lichaam in balans en vermindert fysieke en emotionele klachten. Het vitaliseert zowel lichaam als geest en een behandeling voelt als een liefdevolle, warme afgifte van energie. Het bevordert je psychische en geestelijke groei en je leven krijgt een nieuwe kwaliteit. Met Reiki kun je heel veel kwalen behandelen, maar niet op iedereen zal de behandeling hetzelfde (gewenste) effect hebben.

Zo kan iemand langskomen voor een pijnlijke plek in het lichaam, maar doordat de emotionele onbalans groter is zal de energie van de Reiki behandeling daar als eerste naar toe gaan. Dit komt omdat de behoefte aan helende energie daar groter is en automatisch meer energie aantrekt.

Ook werkt het een stuk makkelijker als de persoon die behandeld wordt “open staat” voor de behandeling en dus niet al te sceptisch is. Hij of zij is immers diegene die bewust of onbewust de ontvangen energie zal sturen en zo de behandeling effectief maken.

Reiki zorgt ervoor dat de energiebanen vrijkomen, zodat de energie weer vrij(er) kan stromen. Hierdoor kunnen mensen zich, ondanks hun ziekte, zich een stuk beter gaan voelen.

Hoewel Reiki zeker niet alle ziekten kan genezen (zeker niet bij terminale ziekten in een laat stadium, zoals kanker) kan het wel de symptomen en pijn verlichten. Dus ook voor deze personen heeft Reiki een positieve werking. Reiki is niet bedoeld als vervanger van reguliere geneeswijzen, maar als een aanvulling hierop. Het kan de werking van medicijnen versterken en bijwerkingen verminderen. Het kan echter voorkomen dat er met Reiki minder geneesmiddelen nodig zijn (bijvoorbeeld bij insuline). Bespreek dit altijd met een (huis)arts die ervoor is opgeleid.

Reiki kan vooral erg nuttig zijn bij medische condities waar de traditionele geneeskunde weinig oplossingen biedt, zoals: allergieën, hoofdpijn, migraine, eczeem, jicht, astma, en rugklachten, enz.

Het sociale en emotionele aspect van Reiki

Het onderlinge contact tussen de gever en de ontvanger brengt mensen letterlijk en figuurlijk bij elkaar. De persoon die Reiki geeft heeft zelf ook baat bij de behandeling. Hij of zij staat in contact met de universele energie via het lichaam en ziet hoe de ontvanger tijdens behandeling ontspant en verandert.

Het fysieke contact geeft mensen vaak een goed gevoel. Het is voor mensen van groot belang dat ze lichamelijke aandacht krijgen. Maar ook als je de behandeling met elkaar bespreekt en ervaringen uitwisselt, zal er een gevoel van verbondenheid ontstaan.

Hierbij komt ook om de hoek kijken dat het van belang is dat de gever en de ontvanger elkaar liggen. Als het tussen beiden niet “klikt” dan kan dit bijvoorbeeld de doorstroming van energie blokkeren. Je kunt het namelijk voelen als een aanraking niet van harte komt. Zonder liefde in de behandeling zal de ontvanger er geen baat bij hebben.

Dieren

Reiki voor Dieren

Speciaal voor dierenliefhebbers ga ik iets nieuws doen en dat is heel interessant voor jou en jouw dier. Misschien ken je me al van de Reiki Healingen die ik al geef aan mensen, maar sinds kort doe ik dit ook voor (huis)dieren. 

Kan jouw huisdier ook wel eens een keer positieve en krachtige energie gebruiken? Of is het lichaam stram en oud geworden? Neem dan snel contact met me op, want ik ga graag met jullie aan de slag! We maken dan een afspraak, waarbij we er samen voor gaan zitten. 

Je kunt hier ook op mijn site kijken hoe normale Reiki Healingen gaan, want voor dieren is het namelijk hetzelfde als voor mensen. 

Omdat het nieuw is, reken ik tijdelijk maar € 10,- voor een dier en als ik jullie samen behandel is het maar € 25,-

Je kunt mij bellen of mailen of hieronder je mailadres invullen om een afspraak met me te maken.

Reiki Voor Dieren

Tarieven reguliere Reiki

Een Reikibehandeling is ook zeer geschikt voor kinderen en dieren.

Bel me gerust voor meer informatie of stuur me een berichtje

 • Volledige Reiki Behandeling
  € 50,-
  ongeveer 60 minuten in mijn sfeervolle behandelruimte
 • Verkorte Reiki Behandeling
  € 35,-
  ongeveer 35 minuten in mijn sfeervolle behandelruimte
 • Reiki Behandeling op afstand
  € 25,-
  ongeveer 30 minuten in jouw eigen omgeving
 • Reiki Pakket
  € 175,- ipv € 200,-
  4 x volledige Reiki behandelingen van ongeveer 60 minuten

Reiki & Energie