Persoonlijke Coaching

Je kiest voor mij als coach omdat je opzoek bent naar iemand die eerlijk en warm tegen je is. Die eerlijkheid kan soms best confronterend zijn maar altijd gestoeld op diep respect voor jou. Ik ben een aanpakker, en daarmee bedoel ik dat ik je niet laat bungelen. Hierdoor komen we al heel snel tot je kern al waar je de keuze hebt hoe jij verder wilt gaan.

Je bepaalt zelf hoe ik je begeleid en hoe intensief dat gaat. Het is namelijk heel persoonlijk hoe jouw pad na je hulpvraag er uit gaat zien.

De Spiegel van Floor

Dit is de meest persoonlijke manier om je te ontwikkelen en ik noem het:

“De spiegel van Floor”

Maar wat betekent het nou eigenlijk?
We gaan aan de slag met je hulpvraag, ik begeleid je door je ervaringen. Ik geef je terug wat er met jou gebeurd, ik merk je valkuilen op en help je om er over heen te stappen. En dat proces kan behoorlijk intens zijn maar natuurlijk begeleid ik je daarin en kunnen we samen alles benoemen. Je zal merken dat er flink wat stof zal opwaaien in je leven. Omdat je vaak in patronen handelt en omgaat zal ik je daar op wijzen. Vaak denk je dat je al op de hoogte bent van die patronen en denk je dat je daar al goed mee om gaat. Maar je leest dit niet voor niets want ergens knaagt het bij je.

Wat ik zie benoem ik en wat ik voel uit ik. Ik ga er niet om heen draaien en zal altijd eerlijk naar je zijn. Dat kan confronterend voor je zijn maar geloof me, het laat je groeien op een gezonde manier waardoor je er de rest van je leven nog wat aan hebt. Natuurlijk ben ik respectvol naar je en zal je warmte en veiligheid bieden zodat je niet alleen staat.

Tijdens een wandeling (omgeving Arnhem of Epe), van ongeveer een uur, kan je vaak het beste uiten en bij je gevoel komen en dat is waar ik dan ook de voorkeur aan geef. En met een beetje mazzel zien we ook nog wat wild in het bos.

Vind je het fijner om binnen te blijven dan doen we dat. Ik stel je dan een aantal mogelijkheden voor en als je zelf een idee hebt wat je wilt dan doen we dat.

Nieuwsgierig geworden en wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Klik dan hier om in contact te komen via mail of door mij te bellen.