Interim Coaching

Ik kan jouw team sterker, stabieler maar vooral gezelliger en efficienter maken.

Door mijn jarenlange ervaring als teammanager in de detailhandel weet ik als geen ander hoe je teams kunt motiveren, versterken en vervolgens laat excelleren. Ik kan jouw team sterker, stabieler maar vooral gezelliger en efficienter maken.

Als het team eenmaal staat dan draait het vervolgens om de client. Het maakt niet uit in welke sector dat is, overal draait het om de ervaring van de client. Daar worden dus hoge eisen aangesteld.

Al vroeg in mijn carrière had ik een leidinggevende functie en kreeg al snel grote teams. Mijn grootste plezier haalde ik uit het ontwikkelen van deze teams. Mensen op de juiste plek zetten, laten ervaren wat hun kracht is, de groepsdynamiek versterken, etc. Dat is waar ik goed in ben en dat had ook gelijk als gevolg dat targets behaald werden.

Neem contact met me op want ik ga echt het verschil maken.

Teamcoach Dagbesteding.

De teamcoach is het eerste aanspreekpunt voor de activiteitenbegeleiders én externe contacten als het gaat om vragen of informatie over onze dagbesteding als geheel en/of meer specifieke projecten of zaken die hier betrekking op hebben. Ook verzorg ik als teamcoach ook het eerste contact met de deelnemers of familie bij eventuele interesse. Voor de activiteitenbegeleiders ben ik op de eerste plaats coach en op inhoud, in het dagelijks handelen en werk ondersteunend. Zowel als het gaat om het eigen individuele handelen als dat het gaat om de teamontwikkeling.

Wil je weten wat ik voor jullie situatie kan betekenen? Neem dan contact met me op.