Wie zijn De Relatie Boosters?

Wij zijn Floor & Marike en in de loop der jaren hebben we inzicht gekregen en ons ontwikkeld over de ins en outs in relaties. We zijn coaches, geen therapeuten, die snel door hebben waarom het stroef gaat tussen partners in een liefdes relatie.

Het geijkte ‘ja..hij ruimt zijn vieze sokken niet op!’ En het alom bekende ‘ze loopt af en toe zo vreselijk aan mijn hoofd te zeiken’ zegt meer over een relatie dan je denkt.

Maar waarom dan De Relatie Boosters?
Kijk…als jullie op het punt staan te gaan scheiden, elkaar met een knuppel te lijf willen gaan, voor de zoveelste keer een buitenechtelijke relatie hebben dan kunnen we weinig voor jullie betekenen. Het Point of no Return is dan helaas al bereikt en de magie is verdwenen.

Maar..als jullie het gevoel hebben dat jullie liefde en passie voor elkaar is ingedut en niet precies weten waarom dan is de geest nog lang niet uit de fles. Natuurlijk kan het een eerste stap naar het einde van jullie relatie zijn maar toch is er meer dan genoeg over voor damage control.

De enige voorwaarde die wij stellen, en het laat werken, is dat jullie beiden met elkaar door willen en bereid zijn om daar aan te werken.

En dan niet perse aan je relatie maar vooral aan jezelf (dan werk je namelijk ook gelijk aan je relatie)

We hebben het niet over een boek lezen van bijvoorbeeld Jan Geurtz maar we gaan de diepte in. Daar houden we namelijk van. Ook zal je van ons geen advies krijgen om sexspeeltjes te kopen of naar een swingersclub te gaan, dat laten we aan jullie zelf over. Ons gaat het om jullie, en jullie zijn de ingrediënten waarmee we aan de slag gaan. En dat doen we met heel veel plezier.

Maar hoe dan?
Nou dat gaat als volgt, we gaan met zijn vieren aan de slag. Eerst een soort intakegesprek, om te kijken of we elkaar überhaupt wel liggen, waarna we op tafel proberen te krijgen waar de schoen voor jullie wringt. In de vervolg gesprekken gaan we gezamenlijk verdiepen. Ook kan het zo zijn dat er één-op-één coachingsgesprekken komen, maar dat is al naar gelang daar behoefte aan is.

Wat is het doel dan?
Het doel is om begrip en liefde voor elkaar te creëren. Logisch natuurlijk, dat wil iedereen. Maar de manier waarop wij dat doen is flink anders. 

Als er liefde is in jullie relatie boosten wij het naar een nieuw passioneel niveau. Vandaar de naam De Relatie Boosters.

Neem contact met ons op

De Relatie Booster workshop.

Meer inzicht in jezelf en je ego patronen krijgen met behulp van het Enneagram en spiegeling waardoor je bij je ware kern en je echte verlangens komt. Vanuit deze situatie ga je naar je leven kijken en ga je (op een positieve manier) de confrontatie aan met het leven dat je nu leeft.

Je kunt er voor kiezen om “wakker” te worden en te doen wat je te doen hebt in het leven.  Je kijkt hierbij in de spiegel en je neemt je relatie eens goed onder de loep.

Dit programma bestaat uit:

  1. Ennea intro dag – Bewustwording van je type.
  2. Verdiepingsdag – Verdieping in de typen met o.a. panelinterviews.
  3. Verbindingsdag – Verdiepingsdag in je relatie. De combinatie van verschillende typen en gedrag van typen binnen relaties.

We realiseren ons dat dit het grote stap voor je kan zijn om dit programma te gaan volgen. Daarom stellen we alles in het werk om iedereen een warm, vertrouwd en welkom gevoel te geven.

Wil je meer info of je aanmelden? Klik